Heb je een vraag over dit product?
Onze product specialist helpt je graag verder.
Uitgebalanceerde voeding en hoogwaardige ingrediënten
Bij VoerOnline zijn we voorstanders van een uitgebalanceerde voeding en gevarieerd dieet op basis van hoogwaardige ingrediënten. We staan voor een natuurlijke, diervriendelijke voeding met diverse smaakervaringen en hoge kwaliteitseisen.
We gebruiken uitsluitend hoogwaardig vlees en verse groenten en fruit. In al onze recepten vermijden we kunstmatige conserveermiddelen, smaakversterkers, suiker en vertrouwen we alleen op natuurlijke ingrediënten. Hoge en constante kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit.
Het zachte kookproces behoudt vitamines, mineralen en sporenelementen. In geen enkel product vind je dier- en beendermeel, minderwaardige dierlijke bijproducten, vulstoffen of kunstmatige antioxidanten. Ook kleur- en smaakstoffen, synthetische conserveermiddelen, suiker en synthetische bindmiddelen worden volledig vermeden.
Onze "Sensitive" productlijn is speciaal gericht op honden die vanwege voedselintoleranties en allergieën slechts één eiwitbron verdragen.
In ons product "Puur Lam" gebruiken we uitsluitend fijn lamsvlees en waardevolle lamsingrediënten. Bruine gierst staat bekend als een uitstekende bron van silicium, wat vooral goed is voor de gezondheid van botten, gewrichten, vacht en bindweefsel. Gierst is rijk aan mineralen en sporenelementen (ijzer, magnesium, kalium en zink), maar ook aan veel B-vitamines. In vergelijking met gouden gierst bevat bruine gierst aanzienlijk meer micronutriënten.
80% lam (20% lamsvlees, 20% lamspasta, 10% lamshart, 10% lamspens, 10% lamslong, 10% lamslever), 15% bruine gierst, biergist, distelolie, eierschaalpoeder
Dit zijn benaderingswaarden en dienen te worden aangepast aan de individuele omstandigheden van jouw hond (beweging, activiteit, ras, stofwisseling, seizoen). We raden regelmatige gewichtscontroles aan.
Bewaaradvies: Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren en zo snel mogelijk consumeren.
Onze product specialist helpt je graag verder.